Få pladser! Yin Yang Yoga Nidra Portugal

Få pladser! Yin Yang Yoga Nidra Portugal


When?

Start time: Saturday 12:00 (09 June)
End time: Thursday 12:00 (14 June)

About

Yin · Yang · Yoga Nidra retreat i Portugal d. 9-14. juni 2018

NU KUN 3 PLADSER TILBAGE!
SPAR 1000 KR HVIS DU BOOKER INDEN 1. MARTS 2018

Kom med på et yoga retreat hvor vi udforsker yin og yang for at finde balance mellem de to, og oplever det smukke område ved Portugals vestkyst.

Du får 6 dage med nydelse og nærvær, hvor vi starter dagen med yoga i et roligt flow med fokus på åndedrættet, derefter kan dagen nydes ved poolen i haven eller ved stranden. Om eftermiddagen laver vi blid yin yoga, hvor stillingerne holdes lidt længere, så du får mulighed for at løsne op for spændinger og dyb meditativ yoga nidra, så du kan (gen)finde din indre ro og åbne op for healing.

Det er 3. gang at jeg vender tilbage til dette skønne område, for det ligger så godt placeret, tæt på Lissabon og Sintra og helt ned til stranden:) Vi skal bo en halv times kørsel fra Lissabon i et grønt område, der ligger lige ud til Atlanterhavet. Vi har vores villa helt for os selv, kun 5 min. gang fra Praia Grande, en af de dejligste strande på Portugals vestkyst. I husets have er der pool og en pavillion, hvor vi skal lave yoga. Der er yogamåtter og udstyr på stedet, og du er også velkommen til at tage din egen yogamåtte med.

I nærheden af det hus hvor vi skal bo, er byen Sintra, som pga. de mange historiske bygninger og slotte fra 1800-tallet, er på UNESCOs Verdensarvsliste. Der er masser af muligheder for gåture i området, så tag gerne dine gode vandresko med.

OBS: Dette retreat undervises på engelsk, med mulighed for dansk oversættelse.